Tüm Haberler

Etiketler

Akçapınarspor Futbol Turnuvasında 3.

www.tips-fb.com Gönderen Mustafa Çelikpençe 25 Mayıs 2009 Pazartesi 0 yorum



Taraklı'da düzenlenen futbol turnuvasında, Akçapınarspor 3. oldu.Şampiyon Yıldırımspor olurken, finalde Yıldırımspor'a 8-3 yenilen Kemallerspor 2. olarak turnuvayı tamamladı.

Taraklı Gençlik Spor'u çekişmeli bir mücadele sonucunda 6-5 yenen Akçapınarspor, bu sene turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Halil Yavuz Baba Oldu

www.tips-fb.com Gönderen Halil Yavuz 24 Mayıs 2009 Pazar 8 yorum



Site yazarlarımızdan Halil Yavuz, baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Halil, "22 Mayıs Cuma günü akşamı, oğlum dünyaya geldi. Söylenecek başka birşey yok, baba oldum çook mutluyum, çok güzel bir duygu." diyerek mutluluğunu dile getirdi.


Köyümüzden Malasların Nurettin Biçer'in eşi Müzzeyyen Biçer, İstanbul Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuştur. Kendisini hastanede ziyaret ettiğimizde, Müzeyyen Biçer'in durumunun iyi olduğu görülmüştür. Yakınlarına geçmiş olsun diyor, kendisine de Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Taraklı'da Futbol Turnuvası

www.tips-fb.com Gönderen Halil Yavuz 7 Mayıs 2009 Perşembe 4 yorum


Taraklı Spor Kulübü tarafından, gençlerin tanışması ve kaynaşması amacıyla kapalı spor solonunda düzenlenen turnuvaya, köyümüz de katıldı. Açılış maçını kazanarak, turnuvaya galibiyet le başlayan köyümüz, her zaman olduğu gibi turnuvada iddalı olduğunu kanıtladı. İlk maçını Aksu Köyü ile oynayan Akçapınar Spor, Hüseyin (Çelikpence), Tahsin 2 ve İbrahim (Sanlı)' nın golleri ile maçı 4 : 3 kazandı. İkinci maç Cumartesi günü, Taraklı Eğitim Spor ile oynanacak.

Takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz. Bundan önce olduğu gibi takımımızdan bu turnuvada da şampiyonluk bekliyoruz.

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler