Tüm Haberler

Etiketler

Mehmet Fatih Berber Acemilik Eğitimini Tamamladı

www.tips-fb.com Gönderen Mustafa Çelikpençe 31 Aralık 2010 Cuma 0 yorum


Köyümüz Hırcaller sülalesinden İstanbul Fatih Eminönü Cezeri Kasım Paşa Cami İmam Hatibi İsmail Berber'in oğlu Mehmet Fatih Berber, Hatay'da gerçekleşen yemin töreni ile acemilik eğitimini tamamladı.

Usta birliği olarak, Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na teslim olacak kardeşimize hayırlı tezkereler diliyoruz.






Köyde Kar Var mı?

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 30 Aralık 2010 Perşembe 0 yorum

Köyde kar var mı sorusuna AMCA'nın fotağraflarıyla cevap:
30.12.2010 Perşembe saat 09.00'da Akçapınar köyümüzün görünümü.



Ahmet Çam Ameliyat Oldu

www.tips-fb.com Gönderen Mustafa Çelikpençe 0 yorum


Ahmet Çam 29.12.2010 Çarşamba günü, İstanbul Avrupa Florence Nightingale Hastanesi'nde katarakt ameliyatı oldu.
Başarılı bir ameliyattan sonra taburcu edilen hemşerimiz, şu anda evde istirahat etmektedir.
Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz...

Yardımlaşmanın Böylesi

www.tips-fb.com Gönderen Halil Yavuz 28 Aralık 2010 Salı 1 yorum

Köyümüzün en eski kahvelerinden  Malasların Kahvesi'nde, Hacı Nurettin Biçer'in torunu Yasin Biçer tarafından tadilat yapıldı.
Bu degişiklikler gerçekleşirken, kahve hiç bir şekilde kapalı kalmadı. Gece saat 23:00 e kadar açıkken ve müşterilere çay servisi devam ederken, 23:00 den sonra ise tadilat işlemleri gerçekleştirildi. Tadilat calışmalarına nerdeyse köyün bütün gençleri katıldı. Herkes elinden geldiğince çalıştı, kimi lambiri çaktı, kimi boya kimi ise temizlik yaptı ve ortaya gerçekten güzel bir manzara çıktı.
Tavan plastik boya ile boyandı, duvarlar yerden bir metreye kadar tahta lambir ile kaplandı ve duvarlar beyaz boya ile boyandı. Yasin de bu çalışmalara karşılık, bütün gençlere mangalda et ve saç kavurma ikram etti. Bu çalışma da, Akçapınar köyümüzde birlik ve beraberliğin eskisi gibi devam ettiğini göstermektedir.




Akçapınar Sandığa Gitti.

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 27 Aralık 2010 Pazartesi 0 yorum

Taraklı Ziraat Odaları Başkanlığı için köyümüzde delege secimi yapıldı . Ziraat Odası kongrelerinde köyümüzü temsil etmesi için yapılan secimde, İsmail Pekmez tek aday olarak seçime girdi. Seçime %70 oranında bir katılım gerçekleşti.
Aday olmadıkları halde sandıktan Bünyamin Sanlı ve Mustafa Özen isimleri de çıktı.

Sonuçlar:
Toplam Seçmen Sayısı :115
Katılan Secmen Sayısı  : 78
Geçerli oy                    : 78

Oyların Dağılımı :
İsmail Pekmez  :74
Bünyamin Sanlı : 3
Mustafa Özen   :1



İntegra Gıda Köyümüzde Seminer Verdi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 25 Aralık 2010 Cumartesi 0 yorum


Köyümüzden İsmail Pekmez, İntegra Gıda San.Tic.A.Ş. nin düzenlediği seminere öncülük edip, Yasin Biçer'in kahvehanesinde program düzenlenmesini sağladı. Seminerde hayvan sağlığı, bakımı, beslenmesi; süt sağımı gibi bir cok konuda, Ziraat Mühendisi Bahattin Tutar ve Veteriner Hekim Dilek Kaya köyümüzdeki çiftçilere bilgi verdiler. Seminerin sonunda katılımcılara çay ve pasta ikram edildi.



Köyümüzün Çolak'lar sülalesinden İsmail Çolak'ın kızı ,Hamdi Çolak'ın kardeşi Hatice Çolak, 22 Aralık Çarşamba günü, Sakarya Korucuk Eğt.ve Arş. Hastanesi'nde safra kesesi ameliyatı geçirdi. 24 Aralık Cuma günü de hastaneden taburcu oldu. Durumu iyiye gitmekte olan hastamıza, biz de Akçapınarlılar olarak,dualarımızın kendisi ile olduğunu belirtir, Allah' tan acil şifalar dileriz...

Yazlıkçı Hanemiz Evlerine Döndü

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 22 Aralık 2010 Çarşamba 0 yorum



Köyümüzün Kavuklar sülalesinden Mehmet Çetin ve eşi Ayşe Çetin, yaz aylarını köyümüzde geciriyorlar. Bu sene de yaklaşık üç ay kaldılar. Bu sene daha uzun kalan çift, kar yağdığında iki gün köyde kalınca,  "Akçapınar'da kışı yaşamak zormuş" dediler ve İstanbul'a dönüş yaptılar.

Biz de bu yazlık Akçapınarlı ailenin, sıhhat ve afiyet içinde kış ayını bitirip, yazın yine tekrar köye gelmelerini bekliyoruz.


Mustafa Akkaya Ameliyat Oldu

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 20 Aralık 2010 Pazartesi 1 yorum

Köyümüzden Hocalar'ın Mustafa Akkaya geçtiğimiz çarşamba günü Sakarya Korucuk eğt.ve arş. hastahanesinde prostat ameliyatı geçirdi. Cuma günüde taburcu oldu. Şu an evde istirhat etmekte olan hastamız her hangi bir ağrısının bulunmayıp durumunun iyi olduğunu belirtti.Mustafa abimize bizde AKÇAPINAR'lılar olarak ALLAH'tan acil şifalar dileriz.

Köyümüz Hallalar Sülalesi'nden Halil İbrahim Keskin'in kızı Azime Özer ile Hacıaliler Köyü Aşağı Nezamlar Sülalesinden Eyüp Özer'in oğulları Hasan Hüseyin ile Derya 19.12.2010 Pazar günü dünya evine girdiler. Geyve'de yapılan düğüne Akçapınar ve komşu köylerden çok sayıda katılım oldu. Evlenen çiftimize mutluluklar dileriz.









Görünmez Kaza

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 17 Aralık 2010 Cuma 1 yorum


Muhabirimiz Amca Mehmet'ten İlk Haber :

Köyümüzden Recep Küçük'ün el frenini cekmeyi unuttuğu ve vitesini boşta bıraktığı, evin yanında duran traktör, altındaki karların erimesiyle kendiliğinden hareketlenip, fırının önünde devrildi.
Recep Küçük'ün tatilde olması nedeni ile traktörü, köyümüzün gençleri imece usulu ile kaldırıp, evin önüne getirdiler.
Kazada ölü ve yaralının olması sevindiriciydi. Recep Küçük'e gecmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.




Amca Mehmet Haber ve Fotoğrafları ile Bizlerle....

www.tips-fb.com Gönderen Halil Yavuz 16 Aralık 2010 Perşembe 3 yorum



Köyümüzün renkli kişiliğiyle, yediden yetmişe herkese kendini sevdiren Amca Mehmet, Akçapınar Köyü Web Sitesi Yazar kadrosuna katıldı.

Facebooktaki etkin faaliyetleri ile dikkat çeken, "Akçapınarlıla"r grubundaki resim ve
yazilarıyla köyden gurbetçilere dakika dakika haber veren Amca Mehmet, artık köyden haber ve fotoğraflarıyla sitemizde olacak.

Amca'nın sloganı ise "Artık kims,e ne var ne yok sorusunu sormayacak".

Amca Mehmet'e web sitemiz adına hoşgeldin diyor, haber ve fotoğraflarını dört gözle beklediğimizi belirtiyoruz.

Mustafa Çelikpençe
Akçapınar Köyü Web Sitesi Yöneticisi

Mehmet Fatih Berber Hatay'da

www.tips-fb.com Gönderen Mustafa Çelikpençe 14 Aralık 2010 Salı 2 yorum


Köyümüz Hırcaller sülalesinden, İstanbul Fatih Eminönü Cezeri Kasım Paşa Cami İmam Hatibi İsmail Berber'in oğlu Mehmet Fatih Berber, vatani görevini yerine getirmek için, 13 Aralık Pazar günü Hatay 121. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'na kısa dönem asker olarak teslim oldu.

Kendisine hayırlı tezkereler diliyoruz...







Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler