Tüm Haberler

Etiketler

Gençlerimiz Gol olup Yağdılar

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 31 Ağustos 2011 Çarşamba 0 yorum

KÜKÜRT SPOR-3 AKÇAPINAR SPOR-11

Köyümüzün gençleri bayramın ikinci günü (bugün) saat:17.00 daYenipazar sahasında kükürt spor'la bir dostluk maçı yaptılar.
Akçapınar spor Ali(recep çolak'ın oğlu), burak(nafız sanlı),Ali can(saim özen),Ekrem(ismail çetin), Fatih (mehmet seyyar),mesut(sabri öztürk), Enes (ibrahim özen), muhsin (halis kaplan), mustafa(turan sanlı), hamza(memet seyyar), ömer(amca) on biriyle çıktığı maç'a dakika 55 te muhsin,in yerine metin(mehmet çam) girdi.
Dostluk için de geçen Karşılaşmanın gollerini Fatih-4 , mustafa -2, burak-2, mesut-2, ömer-1 atarken sahadan 11 -3 gibi bir sonuçla yenipazar sahasına gol olup yağdılar.
Akçapınarlılar olarak Gençlerimizi galibiyetlerinden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.Kükür spor gençlerinin de yenilmelerine rağmen yapmış oldukları centilmenliklerinden dolayı tebrik ederiz.


| edit post

Mezarlık Ziyareti Yapıldı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 29 Ağustos 2011 Pazartesi 1 yorum


Köyümüzde her yıl Arefe günü ikindi namazından sonra toplu halde yapılan mezarlık ziyaretlerine bu yıl yine devam edildi.

Mezarlıkta imamlar kuran-ı kerim okundu, toplu dua yapıldı ve ardından kişiler kendi yakınlarının mezarları başında kuran-ı kerimler okuyup dualar yaptılar.












| edit post

Eyüp Özer'in Arı Kovanında ALLAH Yazısı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 28 Ağustos 2011 Pazar 0 yorum

Komşu köyümüz hacıaliler köyünden,köyümüzün damatı,Geyve de ikamet eden Eyüp Özer arı kovanını açtığında kabartmalı olarak arapça ALLAH yazısı ortaya çıktı.

| edit post

Nihayet Harman'dan Kalktık

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 24 Ağustos 2011 Çarşamba 0 yorum

Tek biçer döğerle zor bir harman sezonu geçiren köyümüz son günlerde iki b,çer daha gelerek üç tane biçer birden biçerek ve üç balye makinası da balyeleri yaparak nihayet harmandan kalktık.

| edit post

Hocalar İkinci Traktör'ü Aldılar

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 22 Ağustos 2011 Pazartesi 0 yorum

Köyümüz sülalerinden Hocalar (Mustafa ve İsmail Akkaya) 54-c türk fiyat traktörden sonra nevholland TD75-s marka çift çeker 56 000 tl değerinde sıfır olarak ikinci traktörlerini aldılar.

Akçapınarlılar olarak ikinci taraktörleri hayırlı olmasını kazasız belasız kullanmalarını dileriz.


| edit post
www.tips-fb.com Gönderen sadullah çolak 20 Ağustos 2011 Cumartesi 0 yorum
































hacı hafız mustafa pekmez amalıyat olduğu marmara eğitim ve araştırma hastanesinden
cuma günü taburcu oldu.sağlık durumu iyiye doğru gidiyor. şu anda evinde dinleniyor.



















buradan tüm hemşerilerine selamı var dualarınızı bekliyorum dedi selamlar.


| edit post

Komşu köylerimizden Yenipazar'a bağlı Selim köyünde Muhlis Şahin'e ait inek çift başlı buzağı doğurdu.

Köyde bulunan veteriner hekim ve yenipazar ilçe tarım veterinerleriyle buzağıyı sezeryanla aldılar buzağı canlı olarak doğdu 15 dakika sonra öldüğü bildirildi.





| edit post
www.tips-fb.com Gönderen sadullah çolak 18 Ağustos 2011 Perşembe 0 yorum











istanbul marmara eğitim ve araştırma hastanesimde omurgasından amaliyatı olan hacı hafız mustafa pekmezden iyi haberler var. amaliyatı gayet başarılı olan hemşerimizin şimdilik sağlık durumu iyiye gidiyor. salı günü amaliyat oldu, çarşamba günü yoğun bakımdan çıktı servise olındı. hemşerimizle yaptığımız raportajda gayet iyi olduğunu söyledi. buradan tün senlerine sela söyledi.bizde kendisine acil sifalar dileriz

| edit post

Rıdvan Çolak Köyünü Ziyaret Etti

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 16 Ağustos 2011 Salı 0 yorum

Köyümüz Çolaklar sülalesinden Almanya da yaşayan Rıdvan Çolak (Çolaklan Hasan Havızın oğlu) Üç yıldır gelmediği köyünü ziyaret etti.

Köy'e ikindi saatlerinde gelen köylümüz akraba ve arkadaşlarıyla hasret giderdi,iftarını yaptı ve terafih namazında müezinlik yaptı sonra da köyden ayrıldı.






| edit post

Ali Can Özen Diplomasını Aldı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 13 Ağustos 2011 Cumartesi 0 yorum

Sakarya üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Ali Can Özen (mollalan Saim Özen'in oğlu) Diplomasını aldı.

Akçapınarlılar olarak kendisine bundan sonraki eğitim ve iş hayatında başarılar dileriz.

| edit post

İmamlar Yeni Bir Ahır Yapıyor

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 11 Ağustos 2011 Perşembe 0 yorum

İmamlar(İ.Hakkı & Halil Yavuz) Ahırları düzensiz ve yeterli olmadığından eski ahırın yanına 220 metre kare büyüklüğünde 30 başlı yenibir büyük baş ahır inşaatına başladı.

İnşaatı 6500 tl fiyat karşılığı ordulu bir ustaya götürü olarak veren imamlar köyümüzde bir ilki gerçekleştirmiş oldular.






| edit post

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler