Tüm Haberler

Etiketler

Ziyafet Ve Yüzük

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 31 Ocak 2012 Salı 1 yorum

  Köyümüzde dün gece (30. 01. 2012) Yasin'in kahvede köyümüzden hayvan alımı yapan geyveli cambaz Güngör zeytin'in göndermiş olduğu kıyma ve sucuk ikramını hazırlıyarak yediler, köyde gurbetcilerimizin olması  kalabalığı da fırsat bilerek köyümüzün geleneksel oyunlarından olan yüzükcük oyunu oynadılar.
 Takımlar şu şekilde oluştu:  A takımı Muhsin Arslan,İsmail pekmez,İbrahim yavuz,Hüseyin Çelikpençe,İsmail eker, Yasin biçer, Enes Özen,İsmail kocagöz,(imam) Fatih Seyyar'dan oluşurken B takımı ise Amca,Fevzi berber,Mustafa Bilen, Mustafa Arslan, Hüseyin Çolak, İsamail Akkaya,Halil Yavuz, Ali can Özen'den oluştu B Takımı oyunu 101'e 50 gibi bir sayı farkı ile  kazandı.
   Gecenin en başarısız oyuncusu olarak seçilen İsmail Eker verdiği dimyat, sayılarla ve yaptığı espirilerle arkadaşlarını güldürürken oyunun sonunda yapmış olduğu şu espiri (Ya arkadaş bir daha beni bu takıma vermen valla hiç anlamıyorlar) demesi  ile kavveyi kahkahaya boğdu.
 İkramlarından dolayı Güngör Zeytin'e teşekkürlerimizi iletirken böyle birlik ve beraberlik içinden muhabbetlerimizin devamını cenabu Allahtan niyaz ederiz.















| edit post

Şarampole Kaçan komyonu Köylülerimiz Kurtardı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 30 Ocak 2012 Pazartesi 0 yorum


  Yenipazar ilçesinden İbrahim Çelikoğlu'na (hamçullu)  ait et yüklü kamyon Gölpazarı yolu 1.km si alfat tarla mevkiisinde buzlamadan dolayı kayarak yoldan çıkarak şarampole kaçtı. Köyümüze yürüyerek gelerek yardım istediler ve köyümüzden ismail eker ile hakan çolak tiraktörlerle, köyümüzün gençleri de arabayı asılmak için taksilerle olay yerine gittiler.Akçapınarlılar Başarılı bir şekilde kamyon'u çıkardıktan sonra yoluna devam etti.








| edit post
www.tips-fb.com Gönderen sadullah çolak 29 Ocak 2012 Pazar 0 yorum







































İstanbuldaki hemşerilerimizin birlik ve beraberlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu haftada İsmail PEKMEZ kardeşimizin evinde Çiğ köfte ve Hamsi buğlama ziyafeti verildi. Çiğ köfte ustaları Mustafa ve İsmail PEKMEZ, hamsi buğlama ustası ise ben Sadullah hunerlerimizi sofralara döktük.Lezzetli bir gece geçirdiğimiz için İsmail PEKMEZ ve ailesine teşekkür ederiz..."AFİYET OLSUN"




























































| edit post
www.tips-fb.com Gönderen sadullah çolak 28 Ocak 2012 Cumartesi 1 yorum





























bazı sevgi ve beraberlikler resimlerle ifade edilir

| edit post
www.tips-fb.com Gönderen sadullah çolak 3 yorum







































































| edit post

Kar Üstüne Kar Yağdı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 27 Ocak 2012 Cuma 0 yorum

   Köyümüz yaklaşık 20 gündür kar altında beklerken dün geceden (26.01.2012) itibaren yeni bir kar yağışı başladı aralıklarla devam ederken kar kalınlığı ortalama 15 cm civarında olurken taraklı yolumuz dün öğleden sonra kararmıştı zincirsiz araçlar gidip geliyordu ancak bugün yine yağan kardan sonra araçlar zincir takarak ulaşımlarını sağlayabiliyorlar.








| edit post

Bu Sabah Taraklı ile Ulaşım Sağlanamadı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 25 Ocak 2012 Çarşamba 0 yorum

  Köyümüze önceki gün yağan kar fırtınalı şekilde yağınca akçapınar taraklı yolu vasiyet doğruyu mevkisinde yol'a kürtün denilen kar yığıntıları yapmıştı, araçların zor bir şekilde geçmekteydiler ancak dün gece (24 ocak 2012 salı) yağan kar yağışı sonucu kar kalınlığı bu bölgede 35-40 cm ye yükselince bu sabah(25 ocak 2012 çarşamba) araçlara kara saplandı köyümüzdeki bazı araçlar'ı traktörle çekerken hacıaliler köylüleri sütçülük yapan muhammet özer'i küreklerle kurtardılar.
 Araçların kaldığını duyan köy muhtarımız Rahmi çolak özel idareye haber vermesi sonucu yolumuzu kar kürüme araçları ile açtılar ve taraklıya ulaşım sağlandı ve havanın yumuşaması sonucu yolun bazı bölümleri kararmaya başladı.köyümüze geleceklerin yinede zincirsiz yola çıkmamaları önemle duyurulur.




| edit post

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler