Tüm Haberler

Etiketler

Köyümüze Çocuk Parkı Kuruldu

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 31 Ağustos 2013 Cumartesi 0 yorum

       Köyümüz okul bahçesine il özel idare tarafından bir  çocuk parkı yapıldı yapılan bu çocuk parkına  aza Yasin biçer Taraklı da bulunan siyasetcileri defalarca arayıp,görüşmeler yaparak çocuk parkının gelmesinde büyük rolü oldu.
 Köyümüze yapılan çocuk parkına  emeği geçen tüm yetkililere Akçapınarlı çocuklar adına teşekkür ederiz


















| edit post

Düğüne Davet

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 29 Ağustos 2013 Perşembe 0 yorum


Köyümüz hacıibrahimler sülalesinden olup Sakarya Pamukova merkez camide imam olarak görev yapan İbrahim Arslan ve Fatma Arslan'ın kızlar Ayşe Arslan ile Ferudun ve Habibe Akar'ın oğulları Gürcan Akar'ın evlenme merasimlerinde, Arslan ailesi tüm yerli ve gurbetçi Akçapınarlıları ve unutmuş olduğu eş,dost ve akrabalarını aynı zamanda Akçapınar sitesi takibçilerini aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdiler.
 Pragram: kına gecesi: 31.08.2013 cumartesi akşamı 20:00 -22:00 arası bayanlar arasında sohbet. Fatih camii alt katı
Düğün nikah tarihi:01.09.2013 pazar günü  10:00 12:00 arası yemek 12:00 15:00 arası  nikah töreni pamukova kültür merkezi.

| edit post

     Köyümüzde doksanlı yıllar da öğretmenlik yapan ve sonrasın da Bursa'ya giden Turgut öğretmenin oğlu Erkan Bulut Köyümüzü  ve okuyup büyüdüğü arkadaşlarını unutmayıp fırsat bulduğunda Akçapınar'ı ziyaret ediyor





| edit post

Hüseyin Keskin Araba Aldı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 27 Ağustos 2013 Salı 0 yorum


    Köyümüz Hallalar sülalesinden,İstanbul'da oturan Hüseyin Keskin İstanbul'da bir galeriden fiat Tipo_sx  marka 1998 model bir araba aldı..



| edit post

Esengül Evlendi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 25 Ağustos 2013 Pazar 0 yorum

 
    Köyümüz pekmezler sülalesinden Sayime ile Fehmi Pekmez'in kızları, Esengül ile Zeynep ile Hamdi Kabakcı'nın oğulları Talha ile evlendi.
    Kına 23 ağustos 2013 cuma akşamı camilide bulunan çaydanlık kafede kadınlar arasında sohbetli olarak yapıldı,24. 08 2013 c.tesi günü aynı salonda nikah yapıldı ve konuklara yemek ikramı yapıldı.
   Düğüne köyümüzden çok sayıda katılım olduğu görüldü.
  akçapınarlılar adına evlenen çiflerimize ömür boyu mutluluklar diler









| edit post
www.tips-fb.com Gönderen AMCA 24 Ağustos 2013 Cumartesi 0 yorum

     Köyümüz Erfalar sülalesinden Vildan ile Gürcan çiftinin isim arayışına devam ettikleri bir kız çocukları dünyaya geldi.
 Bebeğimize Allahtan hayırlı ve uzun ömür dileriz.

| edit post

Duman Köylü Çakıcı Ahmet Çağlar Ucuz Atlattı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 22 Ağustos 2013 Perşembe 0 yorum

Bilgi almak için Taraklı medyanın linkine tıklayınız.
http://www.taraklimedya.com/haber/282-cocugu-cakal-diye-vurdu

| edit post

Fehmi pekmez Taburcu Oldu

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 21 Ağustos 2013 Çarşamba 0 yorum

   
    Geçtiğimiz cuma gecesi rahatsızlanarak Sakarya Eğt. ve Arş. hastanesine kaldırılan Fehmi Pekmez kalp krızi tehhisiyle yoğun bakım,servis ve şimdide taburcu olarak evinde istirhat ediyor.

| edit post

Halil Çetin Sözlendi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 20 Ağustos 2013 Salı 0 yorum

    Köyümüz kavuklar Sülalesinden Hatice ile İsmail çetin'in oğlu Halil Çetin Bursa'da ikamet eden Sevde ile İbrahim İnan'ın kızları Semiha. Bursa'daki hanelerinde kendi aralarında söz yaparak yüzüklerini taktılar.

| edit post

Gökçeözü Köyünde Yangın Korkuttu

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 17 Ağustos 2013 Cumartesi 0 yorum

  Komşu köylerimizden Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Gökçeözü Köyü'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangınçıktı. Alınan bilgiye göre dün gece yarısı Demirciler sülalesinden Mehmet Yılmaz'a ait samanlıkta sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Köy kahvehanesi önünde oturan köylüler, durumu farkederek traktörlerin arkasına ilaç tanklarını su doldurarak yangına müdahale etti. bunun yanı sıra  köyümüz Akçapınardan çok sayıda insan ve tankerlerle yardımda bulundu ve yangının ev'e sıçramasına büyük katkıda bulundu. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangın, yanda bulunan ahır ve eve sıçramadan kontrol altına alındı. Yenipazar ve Gölpazarı Belediyelerine ait itfaiye ve Gölpazarı Orman İşletmesine ait bir arazöz ile soğutma çalışmaları yapıldı. Soğutma çalışmaları esnasında samanların tekrar alev almaması için Gölpazarı'ndan bir iş makinesi getirtilerek, samanlıkta bulunan samanları aktarma işlemi yapıldı. Öte yandan köylüler, yangının çıktığı anda ahırda bulunan 15 kadar küçük baş hayvanı,Evde bulunan bütün eşyelerı ve evde bulunan Yılmaz'ın ailesini de dışarı çıkardı.  

| edit post

   
 Köyümüz Pekmezler sülalesinden Adapazarın da ikamet eden Fehmi Pekmez  dün gece rahatsızlanarak Sakarya eğt.ve araş.hastanesine kaldırıldı kalp krızı teşhisiyle yapılan ilk mudahale sonucu yoğun bakıma alındı 17.08.2013 c.tesi saat 09.00 da doktarlardan alınan bilgiye göre  hala yoğun bakım da olup hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirmişlerdir

| edit post

      Her zaman olduğu gibi köyümüzde Durmuşlar sülalesinden Mehmet Saraç'ın oğlu Ali SaraçAskerlik yapacağı Isparta piyade alayına köyün çıkışında dualarla ve geleneklerimizle gönderdik.
  Kendisine hayırlı teskereler dileriz.






















| edit post

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler