Tüm Haberler

Etiketler

Prof. Dr. Ali Seyyar'a Plaket Verildi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 26 Kasım 2013 Salı



Zabıta Gazetesi köşe yazarlarından Prof. Dr. Ali Seyyar, İstanbul Belediye Zabıta Vakfı Genel Müdürü Vedat Taşkın ve Zabıta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zafer Tahmaz’ı ağırladı.
Sakarya Orman Parkı’nda gerçekleşen buluşmada vakfın ve gazetenin çalışmaları hakkında görüşlerini ve takdirlerini ifade eden Prof. Dr. Ali Seyyar’a, Zabıta Vakfı tarafından, zabıtanın gelişimi için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bir plaket takdim edildi. Zabıta Vakfı Genel Müdürü Vedat Taşkın, vakfın ve gazetenin her zaman zabıtanın yanında olduğunu belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde Sosyal Siyaset ve Sosyal Güvenlik Ana Bilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda Sosyal ARGE Derneği Onursal Başkanı olan Prof. Dr. Ali Seyyar, Zabıta Gazetesi’nin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti. Gazete için çeşitli tavsiyelerde de bulunan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyyar, Vedat Taşkın ve Zafer Tahmaz’a yeni kitabı Zengin Sahabiler’i imzalayarak hediye etti.


Prof. Dr. Ali Seyyar'a Plaket Verildi haberi için 0 yorum

Yorum Gönder

Yazı ile ilgili yorumunuzu buradan girebilirsiniz.
Alttaki "Bir Kimlik Seçin" bölümünden, Adı/Url 'yi seçip isminizi girerek, yorumunuzu sahipsiz bırakmayın

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler