Tüm Haberler

Etiketler

VEFAT

www.tips-fb.com Gönderen Halil Yavuz 30 Mart 2013 Cumartesi 5 yorum

   Köyümüz halkından Amca Mehmet in  annesi fatma sanlı vefat etmiştir. Dün ikindiden sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılan fatma hala kalp krizi gecirdigi anlaşılmıstır gece saat on gibi hakkın rahmetine kavuşmuştur cenazesi ögle namazından sonra defnedilecektir Allah rahmet eylesin

| edit post

Rasmalar Araba aldı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 27 Mart 2013 Çarşamba 1 yorum

    Köyümüz ailelerinden Rasmalar (Halis ve Muhsin Kaplan) Adapazarı Akgün otomotiv'den 0 km ford TOURNED connet SILVER GLX marka araba aldılar.
  Akçapınarlılar adına kendilerine kazasız belasız yolculuklar geçirmelerini ve hayırlı olmasını dileriz






| edit post

Hafta Sonu Köyümüze Gelen Gurbetcilerimiz

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 25 Mart 2013 Pazartesi 0 yorum

         Bu hafta sonu köyümüze gelen gurbetciler vardı işte objektifimize takılanlar.
   Hafta sonunu köyde geçiren İbrahim Yavuz, yıllık izne ayrılan izin bir bölümünü köyünde geçiren Kadir Arslan hafta sonu köyümüzü ziyaret eden Kadir Arslan'ın damatı Ahmet İskender, hafta sonunu köyde geçiren Mehmet Berber, Bir haftalık izine ayrılan Kendisinin resmini çekemediğimiz İsmail berber ve Ankara'ya uzman çavuşluk için sınava katılan dönüşte köyümüze uğrayan Askerimiz Samet Pekmez.
 



| edit post

Beklediğimiz Kar Geldi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 23 Mart 2013 Cumartesi 0 yorum

 Geçtiğimiz haftalarda yağan kar köyümüzü beyazlatmazken beklediğimiz kar saat 21:00 sıralarında başlayıp köyümüzü beyaza bürüdü.











| edit post

    köyümüz de havaların ılık ve az yağışlı geçmesinden dolayı ekinlerimiz büyümeye başlarken çimlerle beraber yabancı otlar da çıkmaya başladı işte köyümüzde geçtiğimiz iki gün yabancı otları yok etmek için köyümüz de bir hareketlilik vardı











| edit post

Günün Fotağrafı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 21 Mart 2013 Perşembe 0 yorum


| edit post

Bakkalımız Kaliteli Ürünler Getirdi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 17 Mart 2013 Pazar 0 yorum

   Köyümüz Bakkalı Recep Çolak yıllardır ben kaliteli ürünler satarım diyen bakkalımız yine kaliteli ürünler satabilmek ve köylülelerimize hizmet amacı ile Adapazarı'na giderek değişik toptancı mağazalarına giderek alış veriş yaptı.
 Bakkalımız Recep Çolak bayanlarımıza el işi malzemeleri ve her çeşit bakkal malzemeleri ile tüm Akçapınarlıların hizmetinde olduğunu ifade etti.







| edit post

Tarım Mühendisimiz Budama Dersleri Veriyor

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 13 Mart 2013 Çarşamba 0 yorum

   Köyümüz de görevli Tarım Mühendisi Güven Yıldırım  isteyen meyve yetiştiricilerine bizzat bahçelerine giderek daha iyi ve kaliteli ürünler alabilmeleri için uygulamalı olarak budama dersleri veriyor.


| edit post

      Köyümüz hanelerinden Süleymenlar (Sabahattin ile Mustafa Arslan) 1965 yılında  Taraklı da birinci katı yapılmış inşaat halinde aldıkları ahşap ev,i ikinci katıda kendileri tamamlayıp faal duruma geçirmişler yılardır değişik kiracılar ve merhum Ziyettin Arslan kalmıştı, ancak  ahşap evin eskimesi ve paralarının da fazla olmasından dolayı başta Mustafa Özen olmak üzere köylülerimizin yardımı ile Taraklı'ya üç katlı yeni bir Ev inşaatına başladılar.



| edit post

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler