Tüm Haberler

Etiketler

Hayır Pilavına Davet

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 31 Mayıs 2013 Cuma 0 yorum

   Komşu köylerimizden Duman köyün de 09.Haziran.2013 pazar günü yapılacak olan Hayır pilavına köy Muhtar'ı Rahmi Doğan tüm yerli ve gurbetci Akçapınarlıları beklediklerini ifade etti.

| edit post

Hatice Çolak Gelin Gitti

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 29 Mayıs 2013 Çarşamba 0 yorum

   Köyümüz  Çolaklar sülalesinden Ayşe ve İsmail  Çolak'ın kızları,Hamdi,Saim,Hüseyin Çolak'ın kardeşleri Hatice Çolak Sakarya/Erenler/ Çaybaşı Yeniköy'den Güllü ve Selim Çakmak'ın oğulları Ali Çakmak'a gelin gitti.
 Düğün 25 mayıs 2013 cumartesi akşamı köyümüz de kadınlar arasın da kına gecesi yapıldı,gelen misafirlere kız ev'i önünde yemek ikramı yapıldı.
  26 Mayıs 2013 pazar günü saat 11.00 da gelin evden çıktı.saat 14.00 da Çaybaşı Yeniköy Sosyal tesislerinde nikah yapıldı ve tüm misafirlere yemek ikramı yapıldı.Köyümüzden iki otobüs birde özel araçlarla kız arkası gidildi.
  Akçapınarlılar Adına evlenen çiftlerimize hayırlı ve huzurlu bir hayat dilerim.her ikinizide tebrik eder, Allah'tan mutlu olmanızı dilerim.










| edit post

Aysun İle Murat Evlendi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 28 Mayıs 2013 Salı 0 yorum

    Köyümüz Halkından Nazmiye Ünal'ın torunu Ümmiye Güz'ün oğlu Bilecik'te ikamet eden Murat Güz Gölpazarı'ndan Müzeyyen ve Halil Akgül'ün kızları Aysun Akgül ile evlendi.
   Düğün 25 mayıs 2013pazar günü  c.tesi gecesi kız evi olan Gölpazarı   İsmetpaşa mahellesinde kına eğlencesi yapılırken 26 mayıs 2013 pazar günü Bilecik Platin düğün salonun da eğlenceye devam edildi.
Düğüne köyümüzden akraba ve arkadaşları katıldığı görüldü.
  Akçapınarlılar adına tüm yaşantınız boyunca en hayırlı,en neşeli ve en mutlu bir şekilde beraberce yaşamanızı Allah (c.c.)dilerim





| edit post

Sevcan İle Mesut Nişanlandı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 27 Mayıs 2013 Pazartesi 0 yorum

 Köyümüz Şahanlar Sülalesinden Emine  ve Sabri Öztürk'ün Oğlu Mesut Öztürk  Geyve'de ikamet eden Yılmaz ailesinin kızları Sevcan Yılmaz ile Aileler arası yapılan bir programla nişanlandılar.
    Akçapınarlılar adına Gençlerimize nişanlanmalarının hayırlı olmasını ve ALLAH'tan devamının gelmesini dileriz.



| edit post

Başarı Belirleme Sınavı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 25 Mayıs 2013 Cumartesi 0 yorum

 Sakarya müftülüğünün il genelinde düzenlemiş olduğu Yetişkinler Kuran Kursları arasında düzenlediği Başarı belirleme sınavına köyümüzden bu yıl katılan kursiyerlerimiz Reyhan Çolak, Ayşenur Çolak, Fadime Yavuz, Gülhan Atar, Gülsüm Bilen, Fatma Biçer, Nazlikar Yıldırım, Emine Seyyar, Vildan Eker sınavda yer aldılar.



| edit post

Düğüne Davet

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 23 Mayıs 2013 Perşembe 0 yorum

   Köyümüz gurbetcilerinden Nazmiye Ünal'ın torunu Bilecik'te ikamet eden Ümmiye Güz  oğlu Murat Güz Akçapınarlıları, beni tanıyan ve davetiye ulaştıramadığım herkesi düğününe davet ettiğini ifade etti
 Düğün pororamı:.25 Mayıs 2013 cumartesi saat 20.00 da kız ev'i olan ismet paşa mahallesi Gölpazarı'nda kız ev'i önünde kına gecesi 26 Mayıs 2013 pazar günü  saat 16.00 da oğlan evinden gelin almak için hareket aynı gün saat 20.00 da  kar yemek salonu Küçük sanayi sitesi karşısı Platin düğün salonun Bilecik te düğün yapılacaktır.

| edit post

Hayır Pilavımız 30 Haziranda

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 21 Mayıs 2013 Salı 0 yorum

         Köyümüzde her yıl Haziran ay'ının son haftası yapılan Hayır pilavımız bu yıl yine Kahveler meydanın da muhtarlığın yapmış olduğu toplantı ile 30 Haziran 2013 pazar günü olarak netleşmiş oldu.



| edit post

İsmail Çolak Başlık Çay'ı Verdi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 20 Mayıs 2013 Pazartesi 0 yorum

   26 mayıs 2013 pazar günü Evlenecek olan Çolaklar sülalesinden Ayşe ile İsmail çolak'ın kızı Hatice Çolak  için kahvelerde geleneğimiz olan başlık çay'ı verildi ve sonrasın da düğüne davet yapıldı.
  Düğün programı Ctesi gecesi köyümüzde kadınlar arasın da kına.pazar günü saat 11.00 sıraların da gelin almaya gelinecek saat 14.00 ile 18.00 saatları arasın da oğlan evi olan sakarya Çaybaşı yeniköy de düğün programı yapılacaktır ayrıca kız arkası gitmek isteyen kız tarafı için de otobüsler vardır.











| edit post

Nurettin Biçer Tedavi Görüyor

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 18 Mayıs 2013 Cumartesi 0 yorum

   Köyümüz malaslar sülalesinden Nurettin Biçer geçtiğimiz günlerde bronşit  teşhisiyle Merkez Sakarya Eğt.ve arş hastanesi Dahiliye bölümüne yatırılmış olup tedavisi  aynı hastanede devam etmektedir.
 Kendisine Allah'tan acil şifalar dileriz.

| edit post

       Köyümüz Erfalar sülalesinden Gürcan Eker köy içinde Değirmen yanından evlerine doğru dönerken arabasının rot'u kopunca araç Ömer Özen'in samanlığına çarptı.Kazada Gürcan eker her hangi bir yara almazken araç küçük çapta hasar gördü  hasar görülen araç tamir ettirmek üzere bir kamyonla Sakarya sanayisine götürüldü.



| edit post

Hacıaliler Hayır Pilavına Davetliyiz

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 15 Mayıs 2013 Çarşamba 0 yorum

  Komşu köylerimizden   Hacıaliler de 19 mayıs 2013 pazar günü, Sakarya'dan genç hafızlar,İstanbul'dan Nevzat Bekir Hoca efendiden  vaaz ve sakallı şerif ziyaretli hayır pilavına  tüm Akçapınarlılar davetlidir.

| edit post

Elif İle Emrullah Evlendiler

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 14 Mayıs 2013 Salı 0 yorum

         Sanlı Ailesinin kızları Elif İle Demir ailesinin oğulları Emrullah evlendiler.
     Düğün cumartesi gecesi kız evin de gelen misafirlere yemekler ve tatlılar ikram edildi bayanlar ise kendi aralarında eski ilkokulumuz da kına gecesi yaptılar,Pazar gün öğle namazı öncesi camide mevlüt okundu namaz sonun da tüm misafirlere pilav ikram edildi.saat 03.00 gelin almaya gelindi  04.00 sıraların da gelin köyden çıkarken iki otobüs ile kız arkası gidildi.
  Kız evinde düğün böyle biterken düğünün devamı arkek tarafın da ise İzmit Bekirpaşa mevalana düğün salonun da saat :19.30 da başlayıp katılımcıların doyasıya eğlendiği düğün saat: 23.00 da sona erdi.





































































| edit post

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler