Tüm Haberler

Etiketler

Tüm Köy Tarlalarda

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 31 Mayıs 2014 Cumartesi 0 yorum


   Köyümüzde Ayçekirdekleri büyüyüp kazma durumuna gelince  tüm köyümüz Ayçekirdekleri sürüp kazmak için tarlalarda.



| edit post

İsmail Atar Vefat Etti

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 29 Mayıs 2014 Perşembe 0 yorum

               
     Köyümüz Tomaşlar sülalesinden Rıfat Atar'ın Babası,İsmail Atar'ın Dedesi İsmail Atar dün saat 14.00 sıralarında Arı beklerken arının kulağının arkasından sokması sonucu fenalaştı Oğlu Rıfat Atar'ın da  Arıların yanında olduğundan arabası ile yola çıkıp  hemen Acil 112 acil servisi aradı yolda ambulans aktarıldı ancak hastaneye yetişemeden yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda can cerdi.
  Cenazesi bugün (29.mayıs.2014 perşembe) öğle namazından sonra camimizde kılınacak ceneze namazı sonrası köy mezarlığımıza toprağa verilecek.
İsmailagamıza Allahtan Rahmet,Ailesine sabırlar dileriz
               

| edit post

Evra'nın Kolu Kırıldı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 27 Mayıs 2014 Salı 0 yorum

     
                        Bursa'da yaşayan Sümeyra ile Osman Namlı'nın kızları Evra'nın kolu kırıldı.


| edit post

Objektife Takılan

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 23 Mayıs 2014 Cuma 0 yorum


| edit post

Bir Turnuva Böyle Bitti

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 21 Mayıs 2014 Çarşamba 0 yorum

 
  EFSANE AKÇAPINAR SPOR :  Yaşlılardan oluşan bir takım olup  Efsane Akçapınar ismi verilen takım Grupta üç maçımıda kaybedrek elendi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------



   AKÇAPINAR SPOR : Orta yaşlılardan oluşdu ismine Akçapınar spor verildi grupta üç maçınıda aldı grup birincisi olarak çeyrek finale kaldı ancak çeyrek finalde dededeler spora  5 -3 yenilerek elendi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKÇAPINAR GENÇLİK : Bu takımımıza da Akçapınar Gençlik ismi verildi gençlerden oluştu grupta bir galibiyet iki beraberlik alararak grup ikincisi olarak çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde Duman köyünü yenerek yarı finale yükseldi ancak yarı finalde Taraklı spora 7 -5 yenilerek elendi. yenilenler 3. maçına çıktığından dolayı Akçapınar sporu eleyen Dedeleri yenerek üçüncülük kupasını köyümüze getirdi.

| edit post

Köstebek Tabancası İle Elinden Vuruldu

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 18 Mayıs 2014 Pazar 0 yorum


    Köyümüz Tayirler sülalesinden mustafa Civelek 15 mayıs 2014 perşembe günü Enginar behçesinde köstebek tabancası elinde patladı, patlama sonucu serçe ve yüzük parmakları zarar gördü. Hastamız Cuma günü Sakarya Eğt ve Araştırma hastanesinde amaliyat oldu c.tesi günü ise taburcu oldu.

| edit post

Hayır Pilavı İçin Toplantı Yapıldı

www.tips-fb.com Gönderen Halil Yavuz 16 Mayıs 2014 Cuma 0 yorum







| edit post

İki Takımımız Çeyrek Finalde

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 13 Mayıs 2014 Salı 0 yorum

 
  Taraklı da düzenlenen Futbol turnuvasın da Orta yaşlardan oluşan Akçapınar spor son maçında Yeniköy'ü  11 - 4 yendi ve  üç maçını alarak  9 puanla grup birincisi olarak çeyrek finale çıktı.
 diğer Takımımız Akçapınar Gençlik ise son maçında Taraklı gençlikle  3 -3  berabere kaldı bir galibiyet iki beraberlikle  5 puanla grup ikincisi olarak oda çeyrek finale yükseldi.
 
    Çekilen kura sonucu Akçapınar'a Dış dedeler, akçapınar gençliğe Duman Köyü eşleşti.  Maçlar  14.05. 2014 çarşamba gecesi 21.00 Akçapınar,20.00 da ise Akçapınar Gençlik maçları oynanacak.

| edit post

Efsane Efsane Oldu

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 11 Mayıs 2014 Pazar 0 yorum

 
Yapılan turnuva da yaşlılkardan oluşan ( Fevzi berber,Muhsin Arslan, İsmail Akkaya, Mustafa Bilen, Amca Ve İmamımız İsmail Kocagöz ) bir takım çıkarılıp oyuncu yetmeyince yaşları en küçük olan gençlerden takviye alan adınma da Efsane konulan takım son maçınıda  9 - 2 kaybederek Efsane oldu.

| edit post

SUR KİMYA KURULDU!

www.tips-fb.com Gönderen sadullah çolak 9 Mayıs 2014 Cuma 1 yorum

















 Üç arkadaşın kurmuş oldukları SUR KİMYA KAUÇUK fabrikası
 1 MAYIS 2014 GÜNÜ  kendi personelleri arasında kurban kesip dua ile açılışını gerçekleştirmişlerdir. Bizde köylülerimize iş hayatında başarılar diler devamının gelmesini temenni ederiz

| edit post


     Efsane  Akçapınar ismini verdiğimiz takımımız dün gece (07.05.2014 çarşamba ) Taraklı'nın en iyi takımlarında Taraklı İdmanyurdu ismindeki takımı ile karşılaştı ve sonuç malum  11-1.
      Efsane takımımız iki maçını kaybederek gruptan çıkamayacağı kesinleşirken son maçı cumartesi saat 20.00 da

  Diğer takımımız Akçapınar spor dün gece ikinci maçına öğretmenlerden oluşan eğitim spor ile karşılaştı dengeli bir maç olurken son on dakika da üstünlüğü sağlayan takımımız son dakikalarda attıkları iki gol ile maçı  6 - 4 aldılar,

   Diğer takımımımız Akçapınar Gençlik dün gece Taraklı'lı gençlereden oluşan seksenler adını verdikleri takımla karşılaştı ilk maçtaki kadar başarılı olamayan gençlerimiz son dakikalarda attıkları gollerle 3 -3  beraberliği yakaladılar.
   

| edit post

GençlikTakımımız Zor Maçı Geçti

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 8 Mayıs 2014 Perşembe 0 yorum

    Futbol turnuvasında takımlarımızdan Akçapınar Gençlik turnuvanın iddialı takımı paşallar sporu zorda olsa geçti. İlk yarıyı üstün bir futbol oynayan takımımız ilk yarıyı  4-1 önde bitirdi, ikinci yarıda ise eşit bir maç çıkaran takımımız 6 -4  maçı kazandı.



| edit post

Akçapınar Spor Maçı Rahat Aldı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 7 Mayıs 2014 Çarşamba 0 yorum

 
  Taraklı da düzenlenen futbol turnuvasına katılan takımlarımızdan orta yaşlardan oluşan  Akçapınar spor adı verilen takımımız oynadığı ilk maçında Avdan Sporu  7- 1 lik net bir skorla yendi.


| edit post

İyi Yenildik

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 6 Mayıs 2014 Salı 0 yorum

   
    Taraklı da düzenlenen minyatür kale salon futbol turnuvasına üç takımla katılan köyümüz Efsane Akçapınar adını verdiğimiz  takımımız ilk maçın da ( 04.05 2014 pazar ) polis gücü spora 12-2 lik bir skorla iyi yenildi.
  Bu akşam (05.05.2014 p.tesi ) İkinci takımımız olan akçapınar spor Avdan sporla karşılaçacak.üçüncü takımımız Akçapınar Gençlik yarın Akşam (06.05.2014 salı ) Paşallar spor ile oynayacak.


| edit post

Abdullah Eker'in Sünnetinden Kareler

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 5 Mayıs 2014 Pazartesi 0 yorum

 
      Köyümüz Albeyler sülalesinden Fatma ile İsmail Eker'in oğlu Abdullah Eker'in  sünnet cemiyeti yapılldı.





























| edit post

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler