Tüm Haberler

Etiketler

Ahmet Berber Servise Alındı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 30 Eylül 2014 Salı 0 yorum

   
  Geçtiğimiz gün Kocaeli Üniversitesi araştırma Hastanesinde Ameliyat olan Ahmet Berber yoğun bakımdan sonra servise alındı şimdi ise serviste tedavisi devam ediyor.
   Hastamız ameliyetın iyi geçtiğini şimdi ise her hangi bir ağrısını olmadığını ve ne zaman taburcu olacağının da belli olmadığını ifade etti.
   Köylümüze Yerli ve Gurbetci Akçapınarlıların ziyaretleri sürüyor.
    Kendisine Allahtan acil şifalar dileriz



| edit post

Ahmet Berber Ameliyat Oldu

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 26 Eylül 2014 Cuma 0 yorum


  Köyümüz Hırceller sülalesinden Adapazarı'nda ikamet eden Ahmet Berber Kocaeli Üniversitesi Eğitim  hastanesinde bugün beyin ameliyatı geçirdi,hastamızın ameliyatı iyi geçmiş olup sonrasında da yoğun bakıma alındı.
   Hastamıza Allahtan acil şifalar dileriz

| edit post

Fırtınadan Geçtik

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 24 Eylül 2014 Çarşamba 0 yorum

 
 Köyümüzde  dün (23 eylül 2014 salı) saat 15.00 sıralarında son yılların en büyük fırtınası olarak bilinen ve yağmurla birlikte kısa süreli bir fırtına yaşandı.
    Fırtına bir çok evin kiremitlerini attı, bazı evlerin bacaları düştü, yıkılan elektirik direği imam evini yanına düştü,kapalı olan saman balyalarının çadırlarını uçurdu çadırlar bulunamadı balyaları da metrelerce uzağa attı,  arazi de ve köyün etrafın da yıkılan ağaçlar olurken önemli bir hasar vermedi bir kavak ağacı da su pompamızın üzerine devrildi en ilginç olanı ise cenaze remorku yatması oldu.
 Ayrıca fırtınadan komşu köylerimizden Karaahmetler köyünün minaresi yıkıldı.


   













| edit post


  Köyümüz Terziler sülalesinde Arife ile Mehmet Terzi ve Mollalar sülalesinden ayşe ile İbrahim Özen'nin torunları, Gönül ile Mustafa Terzi'nin çocukları Emir Hamza ile Salih Erdem'in Derince Kocaeli'de sünnet cemiyetleri yapıldı.
    Sünnet cemiyetine çok sayıda yerli ve gurbetci akçapınarlının katıldığı görülürken yine bir Akçapınarlı olan imamımız İbrahim Arslan Kuranı Kerim okuması Diğer imamımız Fazlı Biçer de sunuculuk yaptığı görüldüi
   Programda ayrıca ilahi grubu birbirinden güzel ilahileri seslendirirken cemiyette yemek ve dondurma ikramıda yapıldı.












































| edit post

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler