Tüm Haberler

Etiketler

Akçapınar da Bugün

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 31 Aralık 2015 Perşembe 1 yorum


 Akçapınar da  aralıklarla yağan kar 10 cm'yi geçmedi,Yollarımız Büyük şehir kar kürüme kamyonları ile açıldı kar lastikli araçların köyümüze giriş çıkış yaptıkları görüldü,  okullar tatil edildi,çocuklarımız ise kayığa binerek kar tatilinin keyfini çıkardı.köyümüz de normal bir şekilde hayat devam edildiği görüldü.















| edit post

Bu Sabah. Biz de Kar ile Uyandık

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 30 Aralık 2015 Çarşamba 1 yorum

 Bu sabah kar ile uyandık, Köyümüz de kar kalınlığı ide 2-3 cm dir



| edit post

Büşra İle Nurullah Nişanlandı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 28 Aralık 2015 Pazartesi 0 yorum


  Köyümüz Kavuklar sülalesinden Karasu Karapınar'da  İmam olarak görev yapan Nuri - Saadet Çetin'in oğlu Nurullah ile Taraklı'dan Ali -Emine Erbaş'ın kızı aynı zaman da Pekmezler sülalesinden  Samet Pekmez'in de baldızı olan Büşra ile aile arasında yapılan merasim ile nişanlandılar.

| edit post

Köyümüzden Umreciler Var

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 27 Aralık 2015 Pazar 0 yorum


Üç ocak da umreye gidecek olan emekli imamlarımızdam Kadir Aslan köyümüze gelerek ailesi, akrabaları ve köylüler ile vedalaştı.
 Bunun yanı sıra eşi Hatice Arslan, Ahmet Sanlı'nın Annesi Müzeyyen Sanlı,kardeşi Emine Sanlı ve Hallalar sülalesinden  Hayati _ Ayşe Keskin'de aynı grup da Umreye gideceklerdir.
 Ayrıca  beş Ocak'ta da Abdegiller sülalesinden Burhan Eker Kızları  Nurhan ve Ayşe ile birlikte umre'ye gideceklerdir.



| edit post

Kış Sohbetlerine Başlandı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 26 Aralık 2015 Cumartesi 0 yorum



  Muhtarlık olarak  başlattığımız kış sohbetleri adını verdiğimiz  programın ilkini dün akşam yatsı namazından sonra camimiz de gerçekleştirdik.
  Taraklı ilçemize geçtiğimiz ay gelen Müftümüz Faruk Güneş davetimiz üzere sohbet verdi,Katılımın iyi olduğu program da Müftümüz Faruk Güneş katılımdan memnun kalırken cemaati ve köyümüzü beğendiğini ifade etti.






| edit post

Yollarımız da Buz Tehkikesi Var

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 25 Aralık 2015 Cuma 0 yorum

   Köyümüz ile Taraklı arasında ki yolumuz da havaların soğuk olup ayaz yapması sonucu yolun bazı bölümlerin de buzlamala rın olduğu görülüyor
Köyümüze gelecek sürücülerin dikkatli olmaları gerekmektedir.
  Bunun yanı sıra geçtiğimiz akşam Gölpazarı'na gitmekte olen Fevzi Berber Türbe dediğimiz mevki de kayarak takla atıp aracın tekrar düz duruma geldiği araç da çok hafif ezikler olduğu öğrenilmiştir.



| edit post

Yatakhane ile Köy Kahvesinin Camları Değişti

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 22 Aralık 2015 Salı 0 yorum

 
 Köyümüz yatakhanesi ile eski köy kahvesinin çürüyen camlarının yerine yenileri takıldı.









| edit post

Prof. Dr. Ali Seyyar Çalıştaya Katılıyor

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 20 Aralık 2015 Pazar 0 yorum


Diyanet İşleri Başkanlığı, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafınca Hastaneler de Hastalara manevi destek çalıştayı tertipleniyor.
 Ankara'da yapılacak  Çalıştaya başta Diyanet işleri başkanı olmak üzere bir çok İl Müftüleri,sağlık Bakanlığı Yetkilileri ve farklı üniversitelerden akademisyenlerin katılacağı programa köyümüz Delalar sülalesinden  Sosyal ve Manevî Bakım Kitaplarının Yazarı Prof. Dr. Ali Seyyar Davet Edildi.

| edit post

Mustafa Eker'in Evi Yanıyordu

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 17 Aralık 2015 Perşembe 0 yorum



Köyümüz Abdagiller sülalesinden Taraklı'da ikamet eden Hacı Mustafa Eker’e ait 3 katlı beton evin bacasından çıkan alevler çatıya sıçradı, itfaiye ekiplerin erken müdahalesi sonucu evin tamamen yanmasını önledi 
  Yangında, 3 katlı evin çatı katında oturan  kiracıya ait evin eşyalarının kullanılmaz hale geldiği belirtildi. Yangının bacanın etrafına sarılan izocam straforlardan çıktığı belirtildi.




| edit post

Mustafa Özen Traktörünü Değiştirdi

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 16 Aralık 2015 Çarşamba 0 yorum


Mollalar sülalesinden Mustafa Özen,Mustafa Bilen'in geçtiğimiz aylarda sattığı traktörü galeriden, Mustafa Özen kendi traktörü ile takas etti



| edit post

Erik Zamanından Bir Resim

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 13 Aralık 2015 Pazar 0 yorum


| edit post

Canbazlar Mevlüt Yaptı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 11 Aralık 2015 Cuma 0 yorum


Köyümüz Canbazlar sülalesinden Halil İbrahim,Bünyamin, İbrahim Sanlı Son yıllar da geçirmiş oldukları araba kazalarından dolayı sadaka mevlüt'ü yaptılar.
 Komşu köylerin de davet edildiği bu program akşam namazı sonrası pilav ve tatlı ikramı yapılırken Yatsı namazı sonrasında da camimiz de mevlüt okotuldu.














| edit post

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler