Tüm Haberler

Etiketler

Akça PINARLAR

www.tips-fb.com Gönderen Mustafa Çelikpençe 10 Şubat 2009 Salı

Yukarı Pınar

Köyümüz adından da anlaşılabileceği gibi, pınar yönünden zengin bir köy. Bu sene havaların da yağışlı gecmesiyle, bütün pınarlarımız suyla doldu. Geçigimiz senelerde biraz susuzluk çeksek de, inşallah bu sene su sorunu yaşamayız. Dışarıda hala çok güzel yağmur yağıyor, bu da su kaynaklarının daha da çoğalacağı anlamına geliyor.

Diğer pınar fotoğrafları için devamını okuyabilirsiniz...

İp Pınarı

Hıra Pınar

Curcahan

Akça PINARLAR haberi için 2 yorum

  1. Adsız yorumu:
  2. Allaha şükür sular çoğaldı ama haberde bir eksik pınar görüyorum.Yani akçapınar .hani nerde.köyün ortasında bir pınar olurdu.Küçükken biz o pınardan bahçe sulardık.Kızlarımız bacılarımız su taşırlardı.hayvanlarımız su içerdi. Evet bir pınar eksik.Suyumuzu allahüteala verdi diyosunuz ama akçapınrımız nerde. Camiden çıkınca şırıl şırıl akan o çeşmemiz nerde.Biri bana cevap versin veya resmini o şırıl şırıl akan çeşmemin resmi nerde.Ya biri o çeşmenin resmini koysun,koyamıyorsa nedenini açıklasın.Amacım kimseyi kırmak değil elbet.ama bu boşluğu birileri doldursun artık.O çeşme hep aksın oldumu..

     
  3. Yorumunuza isim yazmayı unutmuşsunuz herhalde, ama pınar ile ilgili söylediklerinize katılıyorum. Hakikaten köyün ortasında yer alan pınarın şu anda atıl durumda olması gerçekten üzücü.Fotoğrafları çeken ve oraya koyan Site yazarı, haberi yayımlayan Halil arkadaşımız, şu an su akan pınarları koymuş sanırım. Fotoğrafın buraya neden konulmadığından çok, bu pınardan şu anda neden su akmadığını sorgulamak gerekir diye düşünüyorum.

     

Yorum Gönder

Yazı ile ilgili yorumunuzu buradan girebilirsiniz.
Alttaki "Bir Kimlik Seçin" bölümünden, Adı/Url 'yi seçip isminizi girerek, yorumunuzu sahipsiz bırakmayın

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler