Tüm Haberler

Etiketler

Umre & Asker Mevlütü yapıldı

www.tips-fb.com Gönderen AMCA 17 Şubat 2011 Perşembe

Bu akşam (17.şubat.2011. perşembe) camiimizde yatsı namazından sonra umre ve asker'e gidenler için mevlüt okutuldu, çıkışta katılımcılara şeker,gofret ve kıstırma (iki bisküi,bir lokum) ikramı yapıldı.

Umre'ye gidecek 1. gurup:
Pomukova'da merkez camii imamımız İbrahim Arslan, Mustafa Pekmez (mustafa havız), Mustafa Akkaya ve eşi Ayşe Akkaya,İbrahim Eker ve eşi Şazmet Eker,Mustafa Arslan (emekli) ve eşi Saime Arslan, Halil İbrahim Sanlı ve torunu nurgül, Halil Bilen(Geyveli marangoz halil) ve eşi, Geyve'den emine Özer(malaslan merhum hacı Ali'nin kızı).
Bu grup 18.02. 2011 cuma akşam'ı köyden, 19.02.2011 c.tesi saat 22:00 da pomukova'dan, 20.02.2011 pazar sabah saatlerin de sabiha gökçen hava alanından hareket edeceklerdir.
Umreye gidecek 2. grup: Karasu kuyumcul'da imamımız Kadir Arslan,eşi ve gelini, İsmail çolak (kaveci) eşi ve kızı Hatice çolak.bu grupta 21.02.2011. pazartesi saat 09:00 Adapazarın'dan hareket edeceklerdir.
Ve Askerimiz İbrahim Sanlı (Bünyamin sanlı'nın oğlu) 25.şubat 2011 cuma akşam saatların da köyden konya hava savunma kom. hareket edecek,26.02.2011 c.tesi de köyden kalabalık bir grupla birliğine teslim edilecektir.
Askerimize şimdiden hayırlı teskereler,umreye gidenlere de ALLAH kabul etsin ve bizden selam götürün diyoruz.






Umre & Asker Mevlütü yapıldı haberi için 1 Yorum

  1. sadullah çolak yorumu:
  2. ibrama hayırlı teskereler

     

Yorum Gönder

Yazı ile ilgili yorumunuzu buradan girebilirsiniz.
Alttaki "Bir Kimlik Seçin" bölümünden, Adı/Url 'yi seçip isminizi girerek, yorumunuzu sahipsiz bırakmayın

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler