Tüm Haberler

Etiketler

İşsiz Gençlere İş İmkanı

www.tips-fb.com Gönderen Mustafa Çelikpençe 25 Aralık 2008 Perşembe


Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Avrupa Komisyonu arasında, Türkiye’deki işsiz gençlerin istihdam edilebilirliğini ve işgücü piyasasına katılımını artırmak amacıyla geliştirilen, Avrupa Birliği tarafından desteklenen Aktif İstihdam Tedbirleri Hibe Planı-2008 projesi kapsamında, yürütücülüğünü Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şubesi’nin yaptığı ve uygulama yerinin Sakarya Üniversitesi’nin olduğu, “Gençlere Yönelik Kaynakçılık Meslek Edindirme Kursları” adlı proje, hibe almaya hak kazandı.

Projenin detayları 22 Aralık 2008 Pazartesi günü Demiryol İş Sendikası Adapazarı Şubesi’nde saat 09.00 da düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı.

Sakarya Üniversitesi'nde verilecek kurslarla ilgili, köyümüz gençlerinden başvuruda bulunmak isteyenler, ekteki Kurs Başvuru Formu'nu doldurup, müracaat ederek başvuruda bulunabilirler. Şu an için köyümüzden iki genç arkadaşımız başvuruda bulunmuştur.

Konu hakkında detaylı bilgi için, hemşehrimiz Sayın Prof.Dr.Ali Seyyar ile irtibata geçebilirsiniz. Köyümüz gençlerini unutmayarak, bu bilgiyi bizlerle paylaştığı ve bizleri desteklediği için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ek : Detaylı Bilgi ve Kurs Başvuru Formu

İşsiz Gençlere İş İmkanı haberi için 0 yorum

Yorum Gönder

Yazı ile ilgili yorumunuzu buradan girebilirsiniz.
Alttaki "Bir Kimlik Seçin" bölümünden, Adı/Url 'yi seçip isminizi girerek, yorumunuzu sahipsiz bırakmayın

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler