Tüm Haberler

Etiketler

Mustafa Öztürk ile Sohbet

www.tips-fb.com Gönderen Mustafa Çelikpençe 28 Eylül 2009 Pazartesi


Fotoğraflar ve Haber : Sadullah Çolak

Sitemizde köyümüzde olan gelişmelerden haberler verdiğimiz gibi, köyümüz dışında ikamet eden ve çalışan hemşehrilerimizden de haberler vermekteyiz.

İstanbul'daki Akçapınarlılar'dan hemşehrimiz Mustafa Öztürk ile sitemiz habercilerinden Sadullah Çolak, iş konusunda kısa bir sohbet gerçekleştirdi.


Mustafa Öztürk ile yaptığımız sohbette şunları söyledi :

"Pikasan'da işe başlayalı 7 sene oldu. Yaptığım işten ve iş yerimden çok memnunum. İşveren ve arkadaşlarım da çok iyiler. Maaşımız dolgun, bizi tatmin ediyor ve maaşlarımız gününde ödeniyor. Kriz var, kriz var diyorlar, biz burada öyle bir şey göremiyoruz. Tam aksine bizim mesailer arttı, 12 yeni eleman aldık, işler yoğun. Keşke hep böyle olsa. Bu dönemde maaşım kadar da mesai aldım."

Bunun yanısıra Mustafa Öztürk, namazlarını istedikleri gibi kılabildiklerini, Cuma namazlarına rahatlıkla gidebildiklerini söyleyerek; hayatından, yaşamından mutlu olduğunu belirtti.

Biz de hemşehrimize işinde başarılar diler, değerli vaktini bize ayırdığı için teşekkür ederiz. Tüm arzularına en kısa zamanda kavuşmasını dileklerimizle...


Mustafa Öztürk ile Sohbet haberi için 0 yorum

Yorum Gönder

Yazı ile ilgili yorumunuzu buradan girebilirsiniz.
Alttaki "Bir Kimlik Seçin" bölümünden, Adı/Url 'yi seçip isminizi girerek, yorumunuzu sahipsiz bırakmayın

Bloglar Yarışıyor

Bloglar Yarışıyor Blog Etkinliği / Ödüllü Yarışma

Yazarlar

İsmail ÇELİKPENÇE
Erenler - Evliyalar

Son Yorumlar

Site Trafiği

Ziyaretçi Sayısı

İzleyiciler